Dragostea de carte a copilului tău se formează din primii ani de școală. Priceperea și dăruirea dascălului sunt decisive pentru dezvoltarea curiozității naturale, stimulării gândirii critice sau a învățării colaborative a copilului tău.

De multe ori însă, copilul tău nu înțelege de la școală anumite noțiuni și concepte abstracte. De acum, poți cultiva inteligența copilului tău și acasă, cu ajutorul lecțiilor digitale online, oferite GRATUIT tuturor părinților de către Adevărul și SIVECO.

Astfel, copilul tău poate învăța, prin joc, o mulțime de lucruri noi și poate înțelege noțiuni dificile precum cele de la matematică, cunoașterea mediului, educație civică, geografie și limba română.

Lecțiile digitale transformă învățarea din obligație, în plăcere. Acestea sunt colorate și atractive pentru copii, dar valoroase din punct de vedere educațional, ajutând copilul să învețe mai ușor, să înțeleagă și să rețină mai repede informațiile.

Lecțiile prezintă informațiile sub formă de jocuri educaţionale, hărţi interactive şi diagrame, simulări, experimente, exerciţii şi teste, intuitive și ușor de parcurs de către copii.

Te invităm să le descoperi împreună cu copilul tău.

Știai că...
•   Lecțiile interactive sunt dezvoltate de o echipă de profesori de excepție și specialiști în domeniul educațional
•   Studiul de impact realizat cu prilejul introducerii acestor lecții în format electronic în şcoli arată o îmbunătățire semnificativă a capacității de memorare e elevilor și stimularea curiozității naturale, indiferent de nivelul lor iniţial.
•   Învăţarea performantă se datorează modului de proiectare a lecţiilor electronice. Aceasta permite:
        a. stimularea multisenzorială în prezentarea informaţiei;
        b. activităţi de explorare/căutare individuală a informaţiei şi de operare asupra ei;
        c. schimbul de informaţie şi cooperarea în rezolvarea unor sarcini de lucru;
        d. stimularea gândirii critice;
        e. învăţarea orientată spre un scop (obiectiv definit operaţional);
        f. şanse sporite de reglare în raport cu caracteristicile şi cunoaşterea proprie.